Het beste van Brouwerij LOST

LOST+

Hét partnership programma voor speciaalbierzaken, slijterijen en horecagelegenheden

Alles van LOST, plus een beetje extra: LOST+

Brouwerij LOST gaat in 2024 werken met een releasekalender en dat gieten we gelijk in ons nieuwe concept: LOST+. In dit jaar gaan we 13 verschillende bieren brouwen en wij willen jou als partner binnen het LOSTprogramma. Als LOSTmember neem je onze gehele releasekalender af en als bedankje ontvang je al het mooie van LOST tegen de beste voordelen. Wat zijn deze voordelen precies? Dat leggen we je uit:

de LOST+ DOOSJESMETER

Met LOST+ spaar je met iedere bestelling ‘doosjes‘ op. Hoe meer dozen bier je bij ons koopt, hoe meer doosjes je spaart. In december van 2024 ontvang je een creditnota van ons. Die creditnota bestaat uit een kortingsbedrag op de totale orderwaarde van 2024. Hoe meer doosjes je hebt, hoe meer korting je krijgt en hoe hoger je creditnota uitvalt. Bestel je een fust? Dan telt een fust voor twee doosjes. Komt er tussendoor nog een collaboration of een special buiten de kalender uit? Dan tellen deze uiteraard mee bij LOST+. In jouw eigen profiel in het klantenportaal kun je precies zien hoe het staat met je doosjesmeter.

Weten wat je koopt?
Deze bieren zullen onderdeel zijn van LOST+

Onze brouwerij is door de jaren heen bekend geworden om het brouwen van topkwaliteit IPA’s en moderne sours. Ook in 2024 gaan we weer verder met waar we goed in zijn. We gaan IPA’s brouwen met nog meer smaak doordat we buiten Nederland gaan produceren. Door deze stap te nemen kunnen we meeliften op hopcontracten, is de kwaliteit van de hop door eigen hopselectie beter en kunnen we door de efficiëntere brouwerij meer liters uit een tank trekken. Daarnaast gaan we een hele gave ontwikkeling door, omdat we bij deze brouwerij onze bieren kunnen pasteuriseren. Dat betekent dat we in 2024 smoothie sours en alcoholvrije bieren kunnen maken!

Met deze 13 verschillende bieren weten we zeker dat we jouw klanten een glimlach kunnen bezorgen.

sneak peak

Sinds september werken we hard aan de rebranding van LOST. Nu we bijna drie jaar actief zijn, werd dat ook wel tijd. Samen met een groep beer geeks hebben we even kritisch naar onze huisstijl gekeken en gevraagd wat we beter konden doen. Ons logo zit strakker op het blik en de productinformatie is nu overzichtelijker op de zijkant weergegeven. Bovendien kun je op alle blikken de hopsoorten of vruchten zien die er in het bier gebruikt zijn. Een consument wordt nu nóg meer door onze vormgeving getriggerd.

ENDORPHIN

OATCREAM NEIPA – 6,7%.
CITRA CRYO – ECLIPSE – SIMCOE
Tropisch fruit, mandarijnen, dennen

MANGO CREAMPIE

SMOOTHIE SOUR – 5,3%
MANGO – PASSIEVRUCHT – GUAVA
Smoothie, fruitig, vol

KOHARU

NZ NEIPA – 6,7%
MOTUEKA – NELSON SAUVIN
Witte druiven, limoen zest, tropisch fruit

Waarom in zee gaan met LOST?

Hieronder vind je enkele kernpunten en mijlpalen waar we erg trots op zijn.

2021 ontstaan

LOST bestaat al enige jaren. Daarmee breng je een constante productkwaliteit en stabiel merk in de zaak waar jouw klanten op af komen.

135.000 blikken

Dit aantal blikken bier hebben wij tot en met december 2023 verkocht. Dat hebben we met 22 verschillende bieren voor elkaar gekregen. Dat is ruim 54.000 liter bier!

Top 25 Untappd

LOST heeft een mooie plek binnen de top 25 van de Nederlandse Untappd bemachtigd. Topkwaliteit bieren die gewaardeerd worden bij jouw klanten.

CO2 neutraal

Ons bier wordt nog niet volledig duurzaam gebrouwen. Daarom  compenseren we onze uitstoot door ieder jaar bomen te planten en CO2 neutraal te zijn.

DBC award

We doen niet mee aan veel wedstrijden, maar we hebben binnen de NEIPA categorie wel al een zilveren medaille gewonnen. Wist je dat dit meteen in ons eerste jaar was?

150 klanten

Samen met 150 speciaalzaken, slijterijen en horecagelegenheden verspreid over heel Nederland brengen we LOST bier bij de bierliefhebber.

Deze LOST+ members zijn er al

The Captain's Pantry - haarlem

Ewoud Ruesink

LOST kwam zo’n twee jaar geleden bij mij in de winkel hun bieren pitchen. Ik was erg onder de indruk van de passie die het team voor het brouwen van bier heeft. De bieren worden met iedere batch beter en ik zie ze als top 3 in Nederland. Ik heb sinds de eerste keer dat ze in de shop hebben gestaan geen release overgeslagen. In de winkel doen de bieren het super goed. Bij iedere release zeg ik weer hetzelfde: “Dit is een van de beste bieren die ik deze week in de winkel heb staan”. 

– Ewoud Ruesink

Slijterij de Laat
- Alkmaar


We hebben goed contact met LOST. Een groep gasten die het goed doen in de winkel. Wanneer we een post online gooien met de nieuwe bieren, krijgen we vaak belletjes naar de winkel of we ze apart willen zetten. De barrel aged bieren waren dezelfde dag uitverkocht en we hebben een vaste following die in de shop langskomt voor de IPA’s die ze maken. Dat is wat je als speciaalzaak wilt! Wij nemen het LOST+ lidmaatschap in 2024 met veel plezier af.

– Egon van der Weerd

Craft & Draft
- Amsterdam


Kom maar door met de releasekalender van 2024! Toen LOST bij ons langskwam om wat bieren te sampelen waren we helemaal verbaasd! In positieve zin dan. De IPA’s en de sour die ze mee hadden genomen waren echt van topkwaliteit. Sindsdien nemen we van iedere nieuwe release standaard 3 tot 5 fusten af. Het is fijn om sowieso een goede Nederlands IPA brouwerij op de tap te hebben. Chille gasten zijn het ook nog eens en volgend jaar wordt alles goedkoper. Ga zo door LOST!

– Alex Lubbers & Merk Minnesma

LOST+ samengevat

Wel LOST+ member

Reserveer jij het hele jaar door één à twee plekjes in je schap voor bier van Brouwerij LOST? Dan geniet je van de volgende voordelen:

GEEN LOST+ member

Bestel jij bieren van ons op afroep bij een groothandel of ons? Dan loop je dit dus mis:

Meld je HIER AAN!

Overtuigd van ons LOST+ programma? Meld je dan snel aan door op bovenstaande link te klikken.
Let op: er worden per batch maximaal 180 dozen bier gebrouwen.
Er is een memberstop wanneer de maximale capaciteit is bereikt.
Niet mislopen? Meld je dan op tijd aan. 

 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

wat extra info nodig?

Ontvang van ons een gratis sample pakket om overtuigd te worden van onze productkwaliteit. Vul het bijgevoegde formulier in en wij gaan ervoor zorgen dat je binnen de kortste keren een pakket toegezonden krijgt.

Brouwerij LOST maandbox augustus 2023 Zomerse Sours

Michiel geeft je daarna even een belletje
om te zien hoe het pakket is bevallen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?