Over ons

Er waren eens drie dorstige jongens…

... en die zijn aan het brouwen geslagen

Wij zijn 3 jonge gasten die al meer dan 10 jaar hechte vrienden zijn. De vriendengroep bestaat uit 10 man groot, dus het is altijd kneitergezellig! Ieder jaar is er binnen de vriendengroep een speciaal evenement waarbij we een competitie doen. De competitie van dat jaar was om zelf een bier te gaan brouwen. Op dat moment was iedereen in de groep namelijk de wereld van craft beer aan het ontdekken. Voor ons een unieke smaaksensatie in vergelijking met al dat macro-pils dat we op dat moment vaak dronken. Iedereen heeft zo veel plezier gehad in het maken van zijn eigen creatie! Van een whisky infused tripel tot een witbier met citroen- en pruimenschillen. Het was een dag vol plezier.

Dit werd het begin van een nieuwe passie, want Stan en Lorenzo bleven maar brouwen. De potten en pannen werden ingeruild voor een elektrische brouwketel en het balkon werd ingewisseld voor een echte brouwlocatie. In een loods in Westzaan met een professionele keuken van pasteitjesmaker Pastechi Caribe konden we meer bier brouwen en hadden we eindelijk de ruimte die we wilde. Daar maken we tot op de dag van vandaag nog onze testbieren. 

Er begint – naarmate je bieren beter worden – wat aan je te knagen. De bieren worden door bekende en onbekende mensen gewaardeerd en vragen waar je te koop bent. Nou, helemaal nergens nog. Moet daar niet eens verandering in gaan komen? Dit heeft ons zo aan het denken gezet, dat we de stap hebben gemaakt. Dit was het ontstaan van LOST. LOrenzo en STan. Later kwam Michiel er ook nog bij. Hij was ontzettend enthousiast geraakt door de stappen die we aan het zetten waren. Craft bier drinken was ook één van zijn favoriete bezigheden en Stan en Lorenzo konden nog wel zo’n topper in het team gebruiken.

Met ruim 800 brouwerijen moesten we het wel anders aanpakken dan de rest. Het werd daarom onze missie om bieren zonder grenzen te ontwikkelen. Recepten maken we nooit vanuit een kostenoogpunt. Het moet vooral lekker zijn. Als het bier dan wat meer kost, dan is dat maar zo. Dit is waar we voor staan. Topkwaliteit bieren die net even wat anders zijn met een leuk verhaal. Daarom zie je ons bier in blik, want dat is goed voor het milieu en goed voor de kwaliteit van het bier. Met flashy designs proberen we in het schap op te vallen en brengen we ons verhaal zowel online (social media) als offline (proeverijen, workshops) naar buiten. Daarmee luidt dan ook onze toepasselijke slogan:
Let’s get LOST together!
Meer benieuwd naar ons verhaal? Leer ons persoonlijk nog even kennen door lekker verder te lezen!

Ciao! Ik ben Lorenzo

Co-owner, Product Manager & Managing Director
In het dagelijks leven docent op ‘t HBO in Alkmaar en de creatieve geest achter de bieren van LOST. Door m’n Italiaanse achtergrond ben ik opgevoed met een enorme waardering voor ambachtelijke producten. Na één keer brouwen in 2017 was ik dan ook op slag verliefd: dit wordt mijn nieuwe passie!

Ik sta het meest van ons drieën in de brouwkeuken en heb een enorme liefde voor hoppige bieren. Vandaar dat er ook zo veel hop in ons bier zit! Daarnaast ben ik erg fan van barley wines en zware stouts. Als een echte beer geek leer ik iedere dag weer meer bij over het brouwen van bier en probeer dan de lekkerste bieren te maken.

Get in contact! 
lorenzo@brouwerijlost.nl

Hé hallo! Ik ben Michiel

Co-owner, Sales & Account Management
In het dagelijks leven ben ik business consultant in de IT-branche. Op het terras dronk ik m’n eerste ‘speciaalbier’, de Zatte van Brouwerij ‘t IJ. Sindsdien ben ik om! Kom maar door met al dat mooie craft bier🍻! Ik drink graag NEIPA’s, IPA’s en zware donkere bieren, maar grijp ook graag nog eens terug naar een heerlijke klassieke tripel.

Wat ik binnen ons team doe? Nou, ik maak het mijn missie om met al die ondernemers in onze branche kennis te maken. Ik ben benieuwd naar de verhalen van de personen achter de slijters, speciaalbierwinkels en horecagelegenheden. Natuurlijk kijk ik daarna of er een mooie match tussen ons beiden kan ontstaan.

Biertje doen?
michiel@brouwerijlost.nl

Hello there! Ik ben Stan

Co-owner, Marketing, Webdesign & Analytics
Naast dat ik van ons drieën de meeste check-ins op Untappd heb, kan ik lekker overweg met cijfertjes en marketing. In het dagelijks leven ben ik namelijk databeheerder en beheer ik onder andere een webshop met duizenden artikelen.

Mij maak je enorm blij met barrel aged bieren en stouts. Als ik heel specifiek ben, dan vind ik barley wines op Schotse whisky vaten de heilige graal. Ik hoop dat we ooit een mooie Barrel Room hebben waar onze bieren in liggen te rijpen! Binnen LOST zorg ik er trouwens voor dat we op de achtergrond alles in orde hebben. Ik monitor continu hoe we het als team doen, zodat we elke dag een stapje beter proberen te zijn. Zo kunnen we ieder jaar weer lekkere nieuwe bieren blijven maken.

Wanna talk?
stan@brouwerijlost.nl

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wij beloven dat we niet vervelend zijn en heel af en toe iets laten weten over nieuwe releases.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!